picknicki



sådant som man blir lycklig av

en tagg i hjärtat

Jag blir osäker

Hur kan man veta vad som är mer än bara en slumpartad rörelse eller kanske något han menar? Vad betyder tillexempel blickar? Betyder det någonting särskilt om ögonen liksom hakar i varandra? Eller är det bara helt naturligt och vanligt? Inget särskilt alls ?

Och sånna där snabba leenden när man råkar nudda varandra? Betyder det ingenting? är det bara för att man vill att det ska betyda något särskilt som man tror att det gör det?

Jag står snart inte ut med att tänka i samma snurrande cirklar hela tiden. För om allt egentligen är ingenting, då orkar jag inte se honom mer.

Jag måste helt enkelt få svar.

Imorgon ska jag fråga dig. imorgon går vi någonstans bara du och jag. Då pratar vi om det här, som kanske är vi. Jag vill veta ifall du också drömmer på nätterna? Och på dagarna ?

Lusten som vill att man sträcker ut handen tar på hud, tar på hår? Jag vill dra dig intill mig, andas nära. Känna den särskilda lukten som bara du har.

Jag kände den så tydligt den där kvällen när vi ramlade på ispölen.du kanske inte kommer ihåg det. Jag satt i ditt knä att min näsa vid din kind?

Det är farligt att vara den som först säger något. Som att gå ut naken i en storm. Ditt leende kan bli till is dina ögon kan bli tomma och kalla.

Då skulle jag dö.

Och?

Hellre lever jag av hoppet än att jag får veta nåt jag inte v ill.

Hellre drömmer jag än är vaken

Tror jag.



cannie möller hon kan hon


snart tre månader

hon är en i mängden
en av många andra
enfärgad och liten.
men hon är allt jag vill vara
för hon är .
DIN

stockholm är min stad

jag drömde om henne inatt
the one i cant compete with

att jag var i andréas skola
& att hon satt lite längre bort i matsalen & skrattade med sina kompisar

jag är störd men jag är lycklig
faktikst så är jag det
för att stockholm det är min stad